Een topproduct leidt enkel tot topresultaten als alle puzzelstukjes op de juiste plek vallen. Door decennialange ervaring en kennis weten we wat de perfecte omstandigheden zijn voor een optimaal kweekresultaat. Om dit te bereiken, zetten onze specialisten zich pro-actief in. Als adviseur én sparringpartner staan we altijd voor je klaar.

Werkwijze

Advies over het héle opkweekproces

Wij adviseren onze klanten niet alleen over paperpots, maar over hun héle kweekproces. Door jarenlange kennis en ervaring begrijpen we hoe planten groeien en wat ze daarbij nodig hebben. In nauw overleg met onze klanten – en met de uitgedachte teeltstrategie als leidraad – ontwikkelen we op maat gemaakte GreenPlugs.


Planten lezen

“Als ik door een kas loop, lees ik planten”, vertelt onze consultant Onno Boeren (links op de foto). “Ik snap hoe ze groeien en wat ze nodig hebben. Ik vind het een kick om samen met de klant de meest optimale groei te realiseren.”

Kom in contact

Werkwijze

Meedenken over het juiste soort tray

Trays spelen een belangrijke rol bij het creëren van de ideale kweekomstandigheden. Daarom zetten we ons constructief in voor het ontwikkelen van trays die naadloos passen bij jouw behoeften. Met de juiste drainering en luchtwerking, afgestemd op het gewas en de gewenste plantdichtheid.


Ieder soort tray

We kunnen praktisch ieder soort tray vullen en hebben ook altijd eigen soorten op voorraad. Daarnaast denken we mee over de juiste manier van verpakken, voor een maximale houdbaarheid.

Sparren over het juiste soort tray?

Over Green Products

Onze kernwaarden

Vakmanschap, betrokkenheid en een nuchtere kijk op zaken; het zijn de 3 kernwaarden van Green Products. Ze komen terug in alles wat we doen en maken.

Propogate the proper way…

 

…with craftmanship!

‘De Mercedes onder de paperpots’ en hét expertisecentrum voor de opkweek van jonge planten. We zetten ons iedere dag vol energie in voor deze predicaten. Daarin gaan we ver. Niet alleen door de best mogelijke paperpots te produceren, maar ook door jou als klant intensief te begeleiden. Onze ruim 30 jaar aan kennis en ervaring zetten we daarnaast ook graag in voor jóuw klanten. Zo komen we sámen tot de mooiste en beste resultaten.

…with engagement!

Green Products staat voor respect en betrokkenheid. Respect voor jou als klant, onze medewerkers én het milieu. Dit houdt ook in dat we ons nooit anders voordoen dan we zijn en je altijd het eerlijke verhaal vertellen. Kortom: what you see, is what you get! En wat je hopelijk ziet, is een betrokken en pro-actieve partner in de opkweek van jongen planten. Ook hebben we oog voor het klimaat en werken we toe naar een zo duurzaam mogelijk(e) product(ie).

…with pragmatism!

Bij Green Products werken we met een no nonsense en pragmatische instelling. Deze stelt ons in staat om snel te schakelen en effectief in te spelen op jouw wensen. Daarbij denken we altijd in mogelijk- in plaats van moeilijkheden. We pakken de kansen die zich voordoen, maar zorgen tegelijkertijd dat we realistisch het einddoel in zicht houden.

Over Green Products

Visie & missie

Onze missie
Het ontwikkelen en produceren van maatwerkoplossingen in pluggen, voor vermeerderaars van jonge planten uit zaad, stek en weefselkweek over de hele wereld.


Onze visie
Green Products is specialist in paperpots in de nichemarkt pluggen voor jonge plantvermeerdering. Green Products is vooruitstrevend in het inspelen op ontwikkelingen en klantwensen. Met gemotiveerde en betrokken medewerkers wil Green Products verder doorgroeien in zijn rol als de sparringpartner voor professionele kwekers (vermeerderaars) wereldwijd. Wij streven naar een rol als specialist in de wereldwijde productie van jonge planten met een duurzaam, verantwoord en biologisch product.

Waarom GreenPlugs? 10 goede redenen!