Waarom GreenPlugs?

Top 10 redenen om GreenPlugs te kiezen!

De uniforme kwaliteit van een fijne sigaar!

  1. Optimale vochtigheid. We leveren onze GreenPlugs met 70% vocht in de grond. Dat geeft jou als teeltman de mogelijkheid om zelf te sturen richting de gewenste vochtigheid van je pluggen.
  2. Tijd- & geldbesparing. Snellere gewascycli, dankzij snelle wortelvorming. Tot 15% sneller!
  3. Uniforme plugvorm en consistente kwaliteit in iedere batch, maar ook tussen verschillende batches. Dit zorgt steeds weer voor een gelijkmatige groei.
  4. Op maat gemaakte trays voor betere wortelsnoei en drainage. Deze trays vereenvoudigen het verplanten en automatiseren.
  5. We passen onze grondmengsels aan, aan de wensen van klant, plant en teeltomgeving. We hebben daarbij altijd overleg met jou als klant, om zo het beste resultaat uit onze pluggen te halen.
  6. Hoge slagingspercentages, iedere keer weer.
  7. Onze pluggen zijn ready to use, met voldoende vochtigheid en voorgeprikte stekgaten.
  8. Onze pluggen zijn vormvast, mogelijk gemaakt door unieke technologie uit de tabaksindustrie.
  9. GreenPlugs zijn vrij van stofdeeltjes en gemaakt van Zweeds blokgesneden veen. Dat betekent dat haarvaten openblijven voor optimale drainage, ter voorkoming van verzadiging.
  10. Uniek papier met een zeer open structuur. Daardoor kunnen wortels snel en op iedere plaats naar buiten groeien. Met als resultaat: veel beworteling en fijne haarwortels.