173

Schaalvergroting, kwaliteitsborging en groeiend milieubewustzijn binnen de mondiale tuinbouw en bosbouw vragen om hoogwaardige, duurzame opkweeksystemen voor uitgangsmateriaal. Green Products legt zich daar volledig op toe. Het assortiment omvat paperpots voor de opkweek van jonge planten uit zaad, stek en weefselkweek. Kenmerkend voor Green Products is de proactieve samenwerking met klanten. Het streven om klanten maximaal te ontzorgen resulteert in perfect passende oplossingen van constante, hoge kwaliteit. Geen enkel bedrijf in onze branche gaat hierin verder dan wij.

De permanente aandacht voor duurzame oplossingen vertaalt zich in producten die het milieu ontzien. En ook als dat niet uw primaire zorg is, geeft het mede inhoud aan uw én onze ‘licence to produce’. Met Green Products hebt u tot in lengte van jaren een partner van formaat. For ever Green Products, zogezegd.

Green Products is onderdeel van Tembo Group (www.tembo.eu), een Nederlands familiebedrijf dat al vele decennia state-of-the-art machines ontwikkelt en bouwt voor diverse industrieën. Twintig jaar geleden ontstond daar de wens om de kennis en technologie in te zetten voor duurzame, groene initiatieven. Green Products is ontstaan vanuit die gedachte. Naast de activiteiten in de commerciële tuinbouw ontwikkelt Green Products activiteiten voor herbebossing, erosiebestrijding en agro forestry.

Catalogus - NL

Download de Engelstalige brochure