173

High quality
Pluggen van Green Products staan vooral bekend om hun ongekend homogene vorm, stabiliteit en vochtgehalte. Zowel binnen een geleverde partij als tussen partijen is de consistentie erg hoog. Green Products weet als geen ander dat constante kwaliteit de basis vormt voor topprestaties in de opkweek. Juist daar immers kunnen kleine verschillen grote gevolgen hebben.

Efficient processes
Een hoogwaardige Green Products plug verzekert kwekers van een vlotte en probleemloze start van het opkweekproces. De pluggen zijn bij uitstek geschikt voor het automatisch steken van stek, voor automatisch sorteren, inboeten, overplanten en oppotten. Daarnaast laten planten in pluggen van Green Products zich tijdens de eerste teeltfasen perfect sturen.

Perfect results
Green Products pluggen staan als geen ander garant voor snelle beworteling, gezonde wortels en een uniforme gewasontwikkeling – cruciale factoren om keer op keer hoogwaardig plantmateriaal te kunnen leveren. Kwekers die pluggen van Green Products gebruiken, halen een hoger rendement uit hun uitgangsmateriaal en besparen op arbeid, meststoffen, ruimte en uitval. Ook dat zijn resultaten die tellen.

Catalogus - NL

Download de Engelstalige brochure